Забавления
Ако търсите една динамична почивка, изпълнена с приятни приключения, Къща Яна ще ви предложи конна езда, пикник, планински преходи, рафтинг, фотосафари, лов и риболов ...
Традиции
Всички селища в региона имат древна история, запазени традиции, невероятен фолклор и богат празничен календар. Тук преобладава развитието на селски и Еко туризъм ...

Къща за гости Яна

Къща за гости Яна се намира в Горно Драглище на входа от към с.Баня. Къща Яна е семеен хотел и приема гости целогодишно, има уникално разположение с невероятно красив панорамен изглед към ски пистите на връх Тодорка в Пирин.

Цената за нощувка е по договаряне. Имаме възможност за пълно изхранване

Ако търсите автентичен селски уют с невероятен комфорт в подножието на Рила, то къща Яна е точното място за вашата зимна и лятна почивка на планина близо до Банско.


Капацитет, настаняване в Къща Яна


Семеен хотел Яна е самостоятелна къща на 3 етажа. Разполага с 7 широки и добре обзаведение стаи за гости. с общ капацитет от 20+ легла в уютни двойни стаи, студия, мезонет. Всяка стая има собствен санитарен възел, каб. TV, WiFi интернет. Всяка стая има тераса с изглед към планината. На разположение на гостите е широка автентична механа за 30+ гости, обзаведена в типичния за региона стил с камък и дърво, с камина на дърва, пещ за печене на чеверме, и др.